(untitled) (Philologia, 2021)
Rad analizira kontinuitet i diskontinuitet između Engleske i Utopije u romanu H. G. Velsa Ljudi poput bogova (1923). Odredivši mogućnost putovanja kroz vreme, Vels osnažuje ideju da Utopija može biti produžetak Engleske u prostoru.