(untitled) (Philologia, 2021)
Autorka rada analizira lik Ketrin Veldon iz epske poeme Omeros Dereka Volkota napisane 1990. godine. U njenim rečima lako se prepoznaje posebna koncepcija Vremena i Istorije, koja govori o genocidu nad američkim Indijancima. U radu je predstavljena stilistička analiza jednog dela pesme kako bi se na primeru objasnila ova koncepcija i njena povezanost sa masakrom počinjenim nad Indijancima kod zatona Ranjeno koleno.