(untitled) (Philologia, 2021)
Martin Makdona je savremeni britanski autor irskog porekla koji u svojim dramama istražuje odnos između autora, dela i čitalaca. Rad se bavi Makdoninom dramom The Pillowman u kojoj on pokušava da dokuči interakciju stvarnosti i fikcije u toku stvaranja umetničkog dela, kao i uticaj koji umetničko delo ima na čitaoce.