(untitled) (Philologia, 2021)
Ovaj rad ispituje monoftonge tradicionalnog koknija proizvedene u vezanom govoru tri starija muška ispitanika i upoređuje vrednosti F1 i F2 sa onima koje je za opšteprihvaćeni izgovor (eng. RP) izmerio Deterding, kao i sa vrednostima iz prethodnog eksperimenta sa istim tim ispitanicima u pojedinačnim izolovanim rečima (u kontekstu /h_d/).