Esej o jednoj maniji Jozefa Kroutvora Josef Kroutvor, Esej o jedné mánii. U Aleš Hamn (ur.), Almanach současné české literatury, Praha, Ministerstvo kultury České republiky, 2000, 94 - 95. 119 (Philologia, 2021)
.